Anchetă a Poliției după ce un elev ar fi fost lovit de o autospecială de Poliție, la Botoșani

Foto: Arhiva

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a demarat o anchetă după ce un elev ar fi fost lovit, luni, de o autospecială de poliție. Incidentul a fost anunțat de un bărbat pe o rețea de socializare, susținând că elevul a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, iar apoi un agent de poliție l-a băgat în mașină și a plecat cu el.

Astăzi în jurul orei 13:30 am fost martor unui incident la iesirea de pe centura spre calea națională, la vale de sediul poliției rutiere. Am cedat trecere unor pietoni, copii ieșiți de la liceu, iar de pe calea națională a intrat o autospeciala a politiei, marca vw polo, care a intrat în copii ca lupul între oi, unul dintre copii fiind luat pe capota și ajuns pana pe parbriz (girofarurile erau oprite, semn ca nu erau în vreo grabă). De la volanul mașinii se coboară o doamnă polițistă care nici una nici doua baga copilul în mașină și pleaca cu el. Curiozitatea mea, cum trebuia soluționat cazul? Copilul efectiv s a blocat și nu voia sa intre în mașină și zicea ca e în regulă , dar l a obligat sa intre. Se suspenda dreptul doamnei de a mai conduce? Întreb pentru un prieten, căruia i l-ar fi suspendat…”, a fost mesajul postat de bărbat pe Facebook.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu, în cauză se fac cercetări în regim de urgență, prin intermediului Biroului Control Intern.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind producerea unui eveniment rutier la intersecția străzilor Cornișa cu Calea Națională, în care ar fi fost implicată o autospecială de poliție, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani este abilitat să comunice urmatoarele: Conducerea inspectoratului a dispus cercetari, în regim de urgență, prin intermediul Biroului Control Intern, cu privire la evenimentul rutier la care se face referire în spațiul public. La finalizarea verificărilor vom comunica măsurile dispuse fața de persoanele implicate, precum și care a fost situația de fapt”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *