Cinci elevi din Botoșani premiați la cel mai mare hackathon de educație formală și non-formală din România: EduHack2021

Cinci elevi din Botoșani au obținut Premiul Special la cel mai mare hackathon de educație formală și non-formală din România: EduHack2021. Este vorba despre echipa Vespertilio, formată din Ana Buzilă, Ioana Humă, Ioana Popovici, Karina Vieru de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani și Florin-Cristian Alexuc, elev al Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani.  Tinerii au participat, în weekend,  la EduHack2021.

Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 36 de ore de activitate, cu 25 de echipe, 1085 mesaje în Discord, 90 de sesiuni de mentorat, 30 de ore de mentorat, 63 de parteneri, 3 sponsori, mesajul ajungand la peste 300 de comunități, 18 mentori, 10 jurați, 3 organizatori, peste 400 de postări, peste 100 000 view-uri la postările din social media, peste 300 de share-uri.

Evenimentul este organizat pentru al treilea an consecutiv de către ROTSA – Romanian Tech Startups Association, în parteneriat cu Techcelerator și ClujHub.

Botosanenii au castigat Premiul Special si suma de 1500 lei, prezentand proiectul „Maximizarea nivelului de concentrare pentru citit, studiat si lucrat, printr-o biblioteca simulata digital”. Premiul a fost oferit de catre Brio™ care este platforma de solutii fundamentate stiintific pentru imbunatatirea performantei scolare, destinata elevilor, parintilor, educatorilor, scolilor si altor institutii implicate in actul educational in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *