Inconștiență maximă! Un șofer din Botoșani a rămas fără permis după ce a urcat beat la volan. La scurt timp, a condus din nou și a produs un accident

Inconștiență maximă din partea unui șofer din Botoșani. În cursul zilei de sâmbătă, acesta a rămas fără permis după ce a urcat beat la volan, iar, la scurt timp, a condus din nou și a produs un accident rutier.

Bărbatul de 46 de ani a fost prins a doua oară de polițiști conducând sub influența alcoolului, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului care traversează localitatea Stâncești. Botoșăneanul se deplasa dinspre Ipotești spre Botoșani, iar, într o curbă la dreapta, pierde controlul și intră într-un stâlp din beton care susține rețeaua de electricitate.

El se afla singur în mașină și este singurul rănit din accident.  Potrivit Poliției, el avea o concentrație alcoolică de 0, 82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, botoșăneanul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere cu permisul suspendat și conducere sub influența alcoolului.

 

FOTO Două accidente într-o singură noapte la Botoșani! Trei persoane au fost rănite

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *