FOTO Două accidente într-o singură noapte la Botoșani! Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma a două accidente rutiere, care au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Botoșani. Evenimentele s-au petrecut pe raza localităților Stâncești ( comuna Mihai Eminescu) și Flămânzi, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

La Stâncești, un bărbat a fost rănit după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un stâlp de pe marginea drumului. La Flămânzi, doi tineri de 30 și 31 ani, au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din mașină, care a lovit un cap de pod. Cei doi au fost preluați de ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD și o ambulanță aparținând SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. În ambele cazuri, polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au produs accidentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *