Doi tineri ce formau un cuplu, găsiți morți într-o vilă de lux

Foto: Ziarul de Iasi

Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți sâmbătă dimineața într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași. Cei doi studenți au avut parte de o moarte violentă. După ce au fost uciși, trupurile le-au fost incendiate.

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Mai mulți suspecți au fost ridicați din căminele T7 și T17 din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”. O cameră de cămin ar fi fost sigilată. În aceasta ar fi fost cazați studenți marocani. Însă informațiile nu au fost confirmate oficial. Inițial s-a zvonit că tinerii ar fi fost studenți la UMF, însă există și alte surse care spun că aceștia ar fi fost de fapt studenți la TUIAȘI (fosta Politehnică). Tinerii uciși închiriaseră în urmă cu o lună imobilul. Ei urmau să plece împreună în străinătate.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *