Scandalos! Tânărul din Botoșani care a vrut să lovească un polițist, lăsat în libertate

Botoșăneanul de 21 de ani care a fost reținut, miercuri, de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani sub acuzația de ultraj, după ce ar fi încercată să lovească un polițist a fost lăsat îl libertate.

Tânărul, din comuna Mileanca este acuzat că, la data de 6 decembrie 2021, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla, împreună cu alți patru tineri, pe drumul public din localitatea Mileanca, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică. În momentul intervenției echipajului de poliție, aceștia s-au manifestat agresiv, adresând injurii și amenințări, iar tânărul de 21 de ani, ar fi aruncat în direcția unui polițist cu o scândură pe care a desprins-o din gardul unui imobil, moment în care, acesta a executat un foc de avertisment în plan vertical, dispersând grupul de tineri.

În ciuda gravității faptei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani au dispus ca tânărul să rămână în libertate, însă pe numele său a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Tânăr de 21 de ani din Botoșani, reținut pentru ultraj. A făcut scandal și a aruncat cu o scândură într-un polițist, care a făcut uz de armă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *