Tânăr de 21 de ani din Botoșani, reținut pentru ultraj. A făcut scandal și a aruncat cu o scândură într-un polițist, care a făcut uz de armă

Polițiștii botoșăneni au făcut uz de armă pentru a potoli un tânăr de 21 de ani, după un scandal monstru. Polițiștii din cadru Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 21 de ani, din comuna Mileanca, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și ultraj, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, la data de 6 decembrie 2021, în jurul orelor 23:00, acesta, împreună cu alți patru tineri, în timp ce se aflau în drumul public din localitatea Mileanca, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Mai mult de atât, în momentul intervenției echipajului de poliție, aceștia s-au manifestat agresiv, adresând injurii și amenințări, iar tânărul de 21 de ani, ar fi aruncat în direcția unui polițist cu o scândură pe care a desprins-o din gardul unui imobil, moment în care, acesta a executat un foc de avertisment în plan vertical, dispersând grupul de tineri.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a suferit leziuni fizice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și ultraj. Tânărul de 21 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a spus Neniscu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com