Se caută asistentă de birou! Ce instituție publică din Botoșani face angajări

foto: unibuc.ro

O instituție publică din județul Botoșani a dat anunț de angajare de „asistentă în birou”, cu atribuții de secretară.  Este vorba de Centrul Medical Județean (CMJ) al Ministerului Afacerilor Interne, care funcționează în subordinea Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu de la Ploiești.

Unitatea de la Ploiești a lansat anunțul de „achiziție servicii de asistență în birou- secretariat- CMJ Botoșani”, însă perioada pentru care se face angajarea este până la sfârșitul anului. Reprezentanții Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu de la Ploiești au alocat pentru acest post suma de 3.000 de lei, iar cei care vor să ocupe funcția trebuie să trimită ofertele până pe 8 decembrie pe adresa de email [email protected].

Asistenta de birou asigură, printre altele, servicii de registratură a tuturor documentelor neclasificate și gestionează corespondența instituției.

CMJ asigură asistența medicală pentru întreg personalul MAI, de la polițiști și polițiști de frontieră până la jandarmi și angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Deficit de personal la Centrul medical al polițiștilor. Un singur medic, pentru toți angajații MAI din Botoșani. Sindicalist: Nu avem la cine să mergem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *