Deficit de personal la Centrul medical al polițiștilor. Un singur medic, pentru toți angajații MAI din Botoșani. Sindicalist: Nu avem la cine să mergem

Un singur medic îi are în grijă pe toți angajații MAI din Botoșani, chiar dacă în schema Centrului medical sunt cinci. Posturile libere nu sunt scoase la concurs, potrivit sindicaliștilor din Poliție, care au prezentat problema, vineri, în cadrul Comisiei de Dialog social.

Președintele de sindicat, Virgil Bordei, susține că această problemă i-a fost adusă la cunoștință și șefului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, comisarul Viorel Șerbănoiu, însă acesta ar fi răspuns că nu intră în atribuțiile lui să intervină la minister pentru acest lucru.

În statului polițistului, este prevăzut că trebuie să ai grijă de sănătatea subordonaților. Păi stau și mă întreb cum are dumnealui grijă de sănătatea subordonaților. Ăsta nu este răspuns de șef de inspectorat. În calitate de șef de inspectorat, pui mâna pe telefon: „Domnule ministru, domnule director general, vă supun atenției următoarea problemă”. Sunt atâția bolnavi cronici care depindem de acea rețetă și nu avem la cine să mergem. Am sunat la singurul om în Inspectoratul de Poliție și săracul nu știa ce să facă. Vă dați seama, recomandarea a fost să mergem la medici de familie din rețeaua civilă, să luăm medicamente de acolo și să trimitem spre decontare la Ploiești, unde sunt șefii dumnealor, iar noi să primim decontarea după ce, în prealabil, primim certificatul de deces. Asta este în mintea unora care conduc destinele instituției denumite Poliția Română”, a declarat Virgil Bordei.

2 thoughts on “Deficit de personal la Centrul medical al polițiștilor. Un singur medic, pentru toți angajații MAI din Botoșani. Sindicalist: Nu avem la cine să mergem

  1. Bordei lasa vrajeala, nu o sa te afirmi in acest mod niciodata. La Proximitate stii cati lucratori mai sunt in prezent, si nu se mai plang ca muncesc prea mult. Ar fi cazul sa te lasi de sindicat si sa treci la munca adevarata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *