Divizia de Confecții Metalice Electroalfa vizează creșterea cifrei de afaceri cu 40% în 2022 și face angajări masive în Botoșani

Pentru realizarea obiectivelor de business propuse, Fabrica de Confecții Metalice își va mări echipa în zona de producție. În prima etapă, începând cu luna ianuarie, sunt disponibile peste 20 de posturi  pentru muncitori calificați (lăcătuși, operatori CNC, sudori, vopsitori) și necalificați.
Pentru persoanele fără experiență în domeniu sau cei care își doresc o reconversie profesională, Electroalfa asigură calificare specializată la locul de muncă, în mod gratuit, aplicanții având statut de angajat, cu toate drepturile și beneficiile aferente pachetului salarial. Programele de calificare în posturile din producție sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților, absolvenți cu și fără diplomă de bacalaureat.

Oportunitatea unei cariere la Electroalfa:

  • munca într-o echipă dinamică, alături de oameni tineri și entuziaști, dar și de seniori care să te îndrume în orice moment
  • management orientat spre oameni
  • acces permanent la programe de dezvoltare a carierei
  • calificare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională
  • posibilități de promovare internă în posturi de management
  • pachet salarial cu multiple beneficii, peste nivelul pieței, armonizat cu nivelul de pregătire și competența pe post
  • spații de lucru moderne, sigure, utilate cu tehnologii performante
  • servirea unei mese calde la cantina proprie a companiei

 

Aplicațiile se pot depune pe email la adresa [email protected] sau [email protected] sau la sediul central Electroalfa, Calea Națională nr. 15 (vis-a-vs de Romstal), telefon 0231 532 186.

Despre Electroalfa

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice şi a confecţiilor metalice din România, antreprenor general şi integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme are 30 de ani de experienţă, deţine 4 fabrici moderne în Botoşani în care activează peste 500 de angajaţi, reprezentanţe de vânzări în ţară, birouri de proiectare în Botoşani, Iaşi, Bucureşti, Alexandria şi Chișinău, o cifră de afaceri de aproximativ 205 milioane de lei în 2020 la nivel de grup şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

Electroalfa este angajator de top în mediul privat din Botoșani, recunoscut pentru grija față de oameni, posibilitățile de dezvoltare personală și profesională, investițiile constante în tehnologii moderne care  facilitează munca angajaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *