O instituție publică din Botoșani face angajări. Șapte posturi au fost scoase la concurs

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a șapte funcţii contractuale, de execuție, vacante.

Este vorba de cinci posturi de infirmier perioadă nedeterminată în cadrul Centrului de îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dezabilități Trușești și două posturi de infirmier debutant perioadă nedeterminată în cadrul Centrului de îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dezabilități Stăuceni.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru infirmier: studii generale, absolvite cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de 8 ani, curs de calificare – infirmier, vechime în domeniu – minimum 6 luni.

Pentru infirmier debutant: studii generale, absolvite cu certificat de capacitate/de absolvire a învățământului de 8 ani. curs de calificare – infirmier, vechime în domeniu – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 decembrie 2021, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 28 decembrie 2021, ora 10.00: proba scrisă; 03 ianuarie 2022, ora 12.00: proba interviu. Vezi condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com