Elev de la un liceu din Botoșani, bătut la ieșirea de la ore de doi indivizi. Agresorii, arestați pentru o altă faptă

bataie in stradaUn elev de la Liceul tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi a fost bătut măr de mai mulți indivizi, la ieșirea de la orele de curs. Incidentul a avut loc în seara zilei de 26 noiembrie, în jurul orei 20.00, pe o stradă din Flămânzi, când tânărul de 17 ani a fost agresat de doi tineri, ambii de 19 ani, în urma unui conflict.

La data de 26 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămanzi  au fost sesizați prin apel 112, de către o tanără de 20 de ani, din comuna Frumușica, cu privire la faptul că pe o strada din localitatea are loc o agresiune. Polițiștii direcționați la fața locului au identificat persoanele implicate, un tanăr de 17 ani, care ar fi avut un conflict cu alși doi tineri, ambii de 19 ani, din aceeași localitate, context in care, aceștia din urmă, l-ar fi agresat”, a declarat Delia Nenișcu.
Cei doi tineri de 19 ani au fost sancționați cu amendă contravențională in cuantum de 2. 000 de lei fiecare pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991.
”Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cei doi indivizi bănuiți de comiterea faptei au fost arestați în cursul zilei de luni, 6 decembrie, de polițiștii ieșeni, pentru infracțiuni de furt. Ei sunt cercetați în mai multe fapte”, a mai spus Nenișcu.

One thought on “Elev de la un liceu din Botoșani, bătut la ieșirea de la ore de doi indivizi. Agresorii, arestați pentru o altă faptă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *