FOTO Cinci tineri răniți într-un grav accident rutier. Au rupt cu mașina un stâlp din beton

Cinci tineri au fost răniți în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au rupt cu mașina un stâlp de beton care susținea rețeaua de energie electrică. Accidentul a avut loc pe raza comunei Vlădeni și a fost produs de un tânăr de 18 ani din comuna Dumbrăveni din județul Suceava.

Cei cinci se aflau într-un autoturism Volkswagen Jetta și se îndreptau spre casă, la Dumbrăveni. Tânărul aflat la volan, fără experiență, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la dreapta și a ieșit de pe carosabil, lovind violent un stâlp de beton. Ulterior, mașina s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând blocată pe un al doilea stâlp.

Printre victime se aflau și doi adolescenți, cu vârste de 15 și, respectiv, 17 ani. Toți pasagerii mașinii au suferit traumatisme fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

 

FOTO Accident pe E 58. Trei victime la Botoșani după coliziunea dintre patru mașini

2 thoughts on “FOTO Cinci tineri răniți într-un grav accident rutier. Au rupt cu mașina un stâlp din beton

  1. Trebuia numaidecât să scrieți și că șoferul nu avea experiență… Lumea moare și vouă vă arde de rating.
    Ferească Dumnezeu 🤦🏽‍♂️

    1. Normal ca trebuia sa mentioneze acest lucuru. Un sofer responsabil, cu experienta, nu pateste asa ceva. Cand esti prost si viata este grea, uneori chiar si scurta. Uite ca Dumnezeu i-a ferit pe cei care veneau din sens opus, oprindu-l pe nenorocit intr-un stalp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *