Accident la Botoșani! Bărbat lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

Accident cu victimă și părăsirea locului faptei, duminică, în județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în orașul Flămânzi s-a produs un accident rutier cu victime omenești.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 29 de ani, din orașul Flămânzi, în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Guja, din aceeași localitate, a surprins și accidentat un bărbat de 37 de ani, din județul Iași, care se afla pe marginea părții carosabile, apoi, conducătorul auto părăsind locul producerii accidentului rutier.

Ulterior, tânărul de 29 de ani a fost depistat de polițiști în apropierea locului faptei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *