Drama a doi părinți din Botoșani! Copilul lor suferă cumplit, iar ei nu au posibilitatea să îl ajute. „Te cuprinde frica și toate gândurile negre vin peste tine”

Un copil de 13 ani din județul Botoșani are nevoie urgentă de ajutor după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: gliom talamic (tumoră pe creier). Este vorba despre Doru Marian Blanariu, din comuna Frumușica, care are nevoie de 28.000 de euro pentru o operație în Turcia, la Acibadem.

Povestea lui Doru

„Pentru mulți părinți și copii, ziua de 13 septembrie a fost prilej de bucurie și emoții, întrucât era începutul unei etape frumoase din viața lor, începerea anului școlar. Pentru noi a fost și va rămâne cea mai tristă și urâtă zi…”

Tristețea de care vorbește Ancuța Lungu este greu de închipuit. Nicio mamă nu vrea să audă vreodată despre băiatul ei că are o tumoră pe creier. Doru, fiul ei de 16 ani, era un copil sănătos în general. Avea doar niște probleme la coloană pentru care făcea kinetoterapie. Dar în luna august, la o ședință de kineto, a simțit o durere puternică de cap, apoi s-a dezechilibrat și i-a amorțit mâna stângă și piciorul stâng.

Au crezut inițial că totul ține de efortul depus, de la problemele pe care le avea la spate. Nici prin gând nu le-a trecut că ar putea fi ceva grav. Dar în urma unui consult neurologic, au aflat ceea ce nu își doreau să audă vreodată: Doru are gliom talamic, cel mai frecvent tip de tumoră cerebrală.

Te cuprinde frica și toate gândurile negre vin peste tine la aflarea acestui diagnostic, singurul tău copil suferă de o boală nemiloasă și gravă, o tumoare foarte rară a sistemului nervos central. Ce să faci, unde să mergi, de unde să începi…

Din păcate, o astfel de tumoră nu poate fi operată cu succes la noi în țară, fiind localizată în profunzimea creierului. Singura șansă a fost o clinică din străinătate, unde intervenția chirurgicală este posibilă, iar prognosticul este unul încurajator. Există însă o mare problemă – fiind vorba de o clinică privată și de o operație complicată, costul este unul foarte ridicat pentru o familie obișnuită. Pentru a supraviețui și a avea o șansă la recuperare, Doru are nevoie de 28.000 de euro.

Nu știm ce va urma și cum va evolua pe viitor, de aceea apelez la dumneavoastră, vă rog din suflet să ne ajutați să strângem suma necesară pentru operație! Din salariul meu de vânzătoare și al soțului, de șofer, nu putem strânge mai nimic… Cu chiria și cheltuielile lunare abia ne descurcăm, ne-a scris mama lui Doru.

Fiți alături de acest băiat, puțin câte puțin putem aduna suma necesară operației! Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate salva pe Doru, un tânăr pus la încercare mult prea devreme pentru vârsta lui. Împreună putem scoate și acest suflet din focul suferinței!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DORU BLANARIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *