VIDEO Cei doi medici din Botoșani, decorați de președintele României, dar și șefa DSP Botoșani, felicitați de prefectul Dan Nechifor

Cei doi medici din Botoșani, decorați de președintele României Klaus Iohannis, dar și directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Monica Adăscăliței, au fost felicitați, vineri, de prefectul Dan Nechifor pentru activitatea pe care au desfășurat-o în perioada pandemiei.  Cele trei doamne din sănătatea botoșăneană au primit flori din partea reprezentantului Guvernului în teritoriu.

„Meritul este unul colectiv, este meritul întregului Spital Județean pentru lupta pe care a purtat-o pe parcursul acestei perioade. Este binecunoscut faptul că Spitalul Județean a manageriat nu numai cazurile din acest județ, cât și cazuri din întreaga țară. Revin cu confirmarea că este o apreciere a muncii tuturor celor din Spitalul Mavromati”, a declarat Claudia Malancea.

Doi medici din Botoșani, decorați de președintele Klaus Iohannis

Medicul Valentina Morcov, șefa Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Botoșani, a fost decorat de președintele României Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României. Totodată, de aceeași decorație a avut parte și medicul Claudia Malancea, șef al ATI la Spitalul Județean ”Mavromati”. Nominalizările celor doi medici pentru această distincție au fost făcute de medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani. În total, președinte României a decorat 28 de medici din România.

În decretul semnat de președintele Klaus Iohannis se precizează că aceste distincții au fost acordate „în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid – 19”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *