Doi apreciați medici din Botoșani, după ce s-au vaccinat antiCOVID-19: Nu este acesta un exemplu nonverbal că noi credem în eficacitatea vaccinului?

Doi dintre cei mai apreciați medici din Botoșani îndeamnă populația să se vaccineze împotriva COVID-19. Doctorița Oana Arhip, dar și șefa Secției de Infecțioase, Valentina Morcov, au spus „Un mare DA!” vaccinării.
Vaccinarea anti COVID a demarat, luni dimineață, și în județul Botoșani, iar primul vaccinat împotriva noului coronavirus a fost directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței. Au urmat  medicul Iulian Preda, coordonatorul măsurilor anti COVID la Botoșani, medicul Valentina Morcov, șefa Secției de Boli Infecțioase Botoșani, alți medici și asistenți.

Am dat o șansa vieții in normalitate și sunt foarte mulțumită și pot spune fericita! Cel puțin 10 colegi doctori am văzut înainte și după momentul vaccinarii mele. Nu este acesta un exemplu nonverbal ca noi credem in eficacitatea vaccinului? A apărut in mod cert lumina de la capătul tunelului”, spune Oana Arhip.
De cealaltă parte, Valentina Morcov a precizat că vaccinarea unui număr mare de persoane poate opri evoluția pandemiei.

„Un început de an cum nu se poate mai bun! Spun categoric DA vaccinării anti COVID-19 și sper ca un număr tot mai mare de persoane să efectueze acest vaccin pentru a putea opri evoluția pandemiei”, a spus Valentina Morcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *