VIDEO Caz halucinant! Un bărbat din Botoșani a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă

Un caz halucinant s-a petrecut miercuri, 1 decembrie, în localitatea Viile Apei din județul Maramureș. Un bărbat de 46 de ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Potrivit polițiștilor, lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător în zona gatului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana banuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, spun oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com