FOTO & VIDEO Casă mistuită de flăcări în toiul nopții la Botoșani! Doi polițiști de frontieră, primii care au intervenit la incendiu

O casă a fost mistuită de flăcări în toiul nopții în județul Botoșani, în timp ce proprietarul dormea. Doi polițiști de frontieră au fost primii care au intervenit la incendiu.

În data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 04.10, doi polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, se întorceau din misiune către sediul serviciului. În localitatea Mlenăuți, comuna Hudești, Marius și Romică au observat că din acoperișul unei case se înalță flăcări foarte mari. Au avut o reacție rapidă și în timp ce unul dintre ei a apelat SNUAU 112, celălalt a intrat în curte și a reușit să trezească proprietarul și să ajute la evacuarea familiei.

Ulterior, au oprit curentul de la contorul de energie electrică și au încercat să limiteze incendiul cu stingătorul din dotarea autospecialei și au asigurat zona până la sosirea echipajului de pompieri și a ambulanței.

„Colegii noștri au demonstrat încă o dată că reacţia potrivită la momentul potrivit poate salva vieţi. Cei doi tineri și bebelușul lor nu au suferit leziuni, fiind în afara oricărui pericol. Datorită intervenției rapide a colegilor, incendiul a afectat doar o parte din acoperiș, echipajul de pompieri din cadrul ISU Botoșani reușind în scurt timp lichidarea incendiului. Este un gest normal pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist, ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect. Felicitări Marius! Felicitări Romică!”, este mesajul transmis de Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *