Manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor fi cu public. Vezi ce condiții se impun!

Botoșăneniii vor putea participa la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, însă cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID.

Astfel, potrivit unei Hotărâri de Guvern, se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României în municipiul reședință de județ, cu participarea a cel mult 200 de persoane în zona oficială delimitată de organizatori, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2. Participarea este permisă
doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul persoanelor în afara zonei oficiale la ceremoniile organizate, respectiv a cetățenilor, este permis cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Manifestările dedicate Zilei Naționale vor avea loc la Botoșani în Centrul Vechi.

Manifestări de Ziua Națională a României, la Botoșani. Imnul Național, interpretat de soliști de la Rapsozii Botoșanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *