Efectivele de jandarmi vor fi suplimentate în minivacanța de 1 Decembrie, la Botoșani

În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie., Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică atât la competițiile sportive desfășurate pe Stadionul municipal Botoșani și în Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă”, cât și la manifestările publice organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României în municipiile Botoșani, Dorohoi și orașul Darabani.

Potrivit unui comunicat transmis de IJJ Botoșani, efectivele de jandarmi vor fi suplimentate în vederea executării în condiții optime a tuturor misiunilor, acționând în zonele aglomerate în mod independent sau în sistem integrat, împreună cu polițiști, pentru siguranța cetățenilor și intervenția la apelurile 112, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

De asemenea, jandarmii care asigură paza și protecţia obiectivelor din competență vor intensifica supravegherea zonei din apropierea acestora, pentru identificarea situațiilor de nerespectare a prevederilor legale privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială.
Totodată, vor fi constituite subunităţi de intervenţie pregătite să intervină pentru soluţionarea unor situaţii deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de prevenție sanitară instituite de autoritățile competente și să evite zonele aglomerate, iar în cazul producerii unor fapte antisociale să solicite intervenția forțelor de ordine în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112”, se mai menționează în documentul IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com