Un tânăr din Botoșani și-a terorizat părinții. A ajuns în arest după ce i-a bătut și amenințat

Un tânăr din județul Botoșani a ajuns în arest după ce și-a terorizat părinții. Pentru Marian Pavel, din Frumușica, cei care i-au dat viață au devenit victimele sale. Tânărul de 27 de ani avea interzis să se apropie de ei după ce i-a agresat de mai multe ori, dar ordinul de protecție nu l-a împiedicat să intre peste ei în casă, să-i amenințe și chiar să îi lovească fără milă.

Sătui de scandal și temându-se pentru siguranța lor, cei doi soți au făcut din nou plângere la Poliție, iar oamenii legii l-au ridicat pe individ. El a fost arestat pentru 30 de zile pentru nu mai puțin de mai multe infracțiuni: încălcarea ordinului de protecție în formă continuată, violență în familie și amenințare.

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 3195/P/2021. Respinge cererea formulată de inculpatul Pavel Marian de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În temeiul art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PAVEL MARIAN, cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ameninţare, prev. de art. 206 alin. (1) Cod penal, a trei infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie în formă continuată, prev. de art. 47 alin. (1) rap. la art. 38 alin. (1) lit. e) din Legea 217/2003, toate trei cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (câte două acte materiale), a două infracţiuni de violenţă în familie în formă continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (câte două acte materiale), şi o infracţiune de violenţă în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *