Anunț Nova Apaserv! Patru comune din Botoșani vor rămâne ore întregi fără apă. Vezi care sunt acestea!

Nova Apaserv Botoșani anunță că patru comune din județul Botoșani și două din județul Iași vor rămâne fără apă, pe 24 noiembrie, ca urmare a unor lucrări de întreținere efectuate la rezervorul de apă din zona localității Libertatea.

În vederea executării lucrărilor de întreţinere a rezervorului de 1000 mc apă, situat în zona localităţii Libertatea, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, în data 24.11.2021 – în intervalul orar 09:00 – 17:00, în comunele Călăraşi, Santa Mare, Răuseni, Hlipiceni, respectiv comunele Andrieşeni şi Bivolari, din jud. Iaşi.

„Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent şi treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, vă informăm că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat în funcţie de locul de consum, întregul sistem urmând a intra în parametrii normali de funcționare în max. 72 de ore de la finalizarea lucrărilor. Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. S.C. Nova Apaserv S.A. îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi”, este mesajul transmis de conducerea Nova Apaserv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *