Gestul emoționant făcut de un preot din Botoșani pentru cei nevoiași. Le plătește medicamente în avans!

Un preot din județul Botoșani oferă un adevărat exemplu de… umanitate. Părintele plătește frecvent medicamente în avans pentru cei bolnavi și cu situații materiale precare. Slujitorul Domnului merge la o farmacie din apropiere de municipiul Botoșani și după ce își cumpără medicamentele necesare oferă câte o sumă de bani farmaciștilor pentru a ajuta bolnavii care nu au putere financiară să-și cumpere pastilele.

„Ori de câte ori vine lasă câte un bănuț pentru cei nevoiași. Uneori 50, 60, 100 lei, în funcție de cât poate el. Și ne spune nouă să alegem către cine să meargă ajutorul. De cele mai multe ori noi punem banii pentru bătrâni, dar mai sunt familii nevoiașe, cu copii, cărora le mai acordăm ajutorul din partea preotului. Sunt oameni foarte săraci, care uneori vin cu ultimii bani din pensie să își ia pastilele și li se citește bucuria pe față atunci când află că au o parte din medicamente deja plătite”, ne-a declarat o angajată a farmaciei respective.

Părintele face aceste acțiuni păstrându-și anonimatul, astfel că nimeni dintre cei care beneficiază de ajutorul său nu știe că el este cel care le aduce această mică bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *