Societate din Botoșani prădată de propriul angajat. Bărbatul are 34 de ani

Societate din județul Botoșani care a fost prădată de propriul angajat, un bărbat de 34 de ani, se numește Agraria Nord din Drăgușeni. Tânărul respectiv era angajat al firmei de mai mult timp și a furat peste o mie de litri de motorină. Acum, el este cercetat de polițiști pentru delapidare.

Reamintim că polițiștii botoșăneni au efectuat, vineri, trei percheziții domiciliare, la locuințele acestuia din localitatea Știubieni.

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt comisa în dauna unei societăți comerciale din comuna Dragușeni, la data de 19 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei, din localitatea Știubieni. În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe recipiente, în care era depozitată cantitatea de 1.260 de litri de motorină, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *