FOTO Percheziții cu mascații la trei locuințe din Botoșani, la persoane bănuite că au furat dintr-o societate comercială. Ce au ridicat oamenii legii!

Polițiștii botoșăneni au efectuat, vineri, trei percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt dintr-o societate comercială, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Potrivit sursei citate, polițiștii au descins în localitatea Știubieni.
Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt comisa în dauna unei societăți comerciale din comuna Dragușeni, la data de 19 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei, din localitatea Știubieni. În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe recipiente, în care era depozitată cantitatea de 1.260 de litri de motorină, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență”, a precizat Delia Nenișcu.
Polițiștii au dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.  Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Săveni și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *