Tânărul din Botoșani care și-a desfigurat iubita însărcinată din cauza geloziei a fost arestat preventiv. Vezi cine este el!

Tânărul de 23 de ani, din localitatea Hudești, care și-a desfigurat iubita însărcinată, din cauza geloziei, a fost arestat preventiv. Bărbatul a lovit-o cu atâta sete pe concubina sa de 19 ani încât i-a rupt splina.

Fata a fost dusă la spital unde a intrat direct în sala de operații. Ea a rămas sub supraveghere medicală. Tânăra mămică este însărcinată în patru luni. Ea mai are acasă doi copii, de un an și trei ani, al cărui tată este tot tânărul de 23 de ani.

Reținut de polițiști, Bobi Istrate a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorii au decis ca acesta să petreacă următoarele 30 de zile în arest. Botoșăneanul este cercetat penal pentru „violență în familie”.

Iată decizia instanței:

Solutia pe scurt: În baza art. 226 Cod procedură penală, rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, rap. la art. 202 Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, în dosarul nr. 590/P/2021, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Istrate Valică Bobi (cu datele de stare civilă …), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, prevăzută de art. 199 Cod penal, raportat la art. 194 alin. 1 lit. e Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 16 noiembrie 2021 şi până la data de 15 decembrie 2021, inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. Stabileşte onorariu avocat din oficiu în sumă de 627 lei în favoarea avocat Grigoraş Ciprian. Potrivit. art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu din 16 noiembrie 2021, ora 19,05.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 

One thought on “Tânărul din Botoșani care și-a desfigurat iubita însărcinată din cauza geloziei a fost arestat preventiv. Vezi cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *