FOTO & VIDEO O nouă stație peco inaugurată în județul Botoșani de un cunoscut om de afaceri

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a inaugurat, vineri, o nouă stație de carburant într-o comună din județ. Este vorba despre omul de afaceri Petrică Berișteanu, care a construit o stație peco în comuna Roma. Aceasta este cea de-a șasea benzinărie RO, în parteneriat cu Oscar Downstream, o firmă din București cu o puternică rețea de stații de carburanți în întreaga țară. De altfel, carburantul comercializat în benzinăriile RO este un produs premium, marcă proprie Actis- Fortis. Clienții vor avea la dispoziție benzină, motorină și GPL. Noua stație de carburant de la Roma deține și un magazin cu accesorii auto, dar nu numai.

În mod tradițional, noua stație a fost sfințită de un preot, iar la inaugurare au luat parte directorul de dezvoltare al Oscar Downstream, Ciprian Kerekes, primarul comunei Roma, Mihai Asiminicesei, omul de afaceri Petrică Berișteanu, alături de familia sa, Bogdana Grădinariu, Bogdan Berișteanu etc.

„Este o investiție utilă pentru comunitatea noastră, în zonă și nu numai, inclusiv în zona Nicșeni unde lucrează foarte multe firme în agricultură, pentru aprovizionare trebuie să meargă la Botoșani. Acum au combustibilul dorit în apropiere. Sper să găsiți comunicarea necesară cu dumnealor, să se aprovizioneze de aici. Întotdeauna mă bucur când se creează un nou obiectiv la Roma. În Roma sunt mulți agenți economici, sunt convins că această benzinărie va avea succes”, a transmis, la inaugurare, primarul comunei Roma.

Omul de afaceri Petrică Berișteanu deține cel mai mare lanț de benzinării cu capital autohton din Moldova. Patronul societății comerciale Berișteanu Impex SRL deține 14 stații de carburanți, dintre care trei în județul Suceava și 11 în județul Botoșani. Dintre acestea, șase sunt în parteneriat cu Oscar Downstream: RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *