Un om de afaceri din Botoșani deține cel mai mare lanț de benzinării cu capital autohton din Moldova

benzinarieUn om de afaceri din Botoșani deține cel mai mare lanț de benzinării cu capital autohton din Moldova. Patronul societății comerciale Berișteanu Impex SRL, Petrică Berișteanu, care deține stațiile de carburanți BBB, a achiziționat, recent, o benzinărie în cartierul Ițcani din Suceava.

Prin această achiziție, care l-a costat 250.000 de lei, el ajunge la cea de-a 12 -a stație de combustibil. Nouă dintre ele se află în județul Botoșani și trei în județul Suceava.

benzinariile BBB ale firmei Beristeanu Impex SRL Botosani„Nu este deloc ușor, mai ales în condițiile acestea. Concurența este foarte mare, iar clienții sunt mofturoși. Ei merg să alimenteze în benzinării cu nume mari, cu toate că ceea ce vindem noi este de foarte bună calitate”, susține Petrică Berișteanu.

Stațiile BBB vând cantități foarte mari de benzină și motorină, astfel încât cisternele firmei fac în permanență drumul către rafinăria Rompetrol.

like facebookBerişteanu Impex SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 22,59 milioane de lei şi un profit de doar 10.786 lei.

Societatea a avut, anul trecut, în medie 49 de salariaţi.

În județul Botoșani, frații Victor și Petrino Purice, care dețin firma Cristal SRL, au, la rândul lor, șase stații de carburanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *