Botoșăneanul care a bătut cu cruzime un bărbat, cu o furcă, a fost arestat preventiv. Vezi cine este el!

Tânărul din județul Botoșani, care a bătut cu cruzime un bărbat de 62 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătoria Botoșani a admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani și „dispune arestarea preventivă a inculpatului Cherestez Vlad Constantin cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe””.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, la data de 4 noiembrie 2021, tânărul, în timp ce se afla pe un drum de exploatare agricolă, din extravilanul orașului Flămânzi, pe fondul unei discuții în contradictoriu cu un bărbat de 62 de ani, l-ar fi lovit pe acesta, de mai multe ori, cu o unealtă agricolă, provocându-i leziuni corporale. Ulterior, tânărul de 27 de ani i-a distrus anvelopele căruței acestuia și ar fi furat furca acestuia, cu care i-ar fi provocat leziunile corporale.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Flămânzi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *