Bărbat din Botoșani bătut cu cruzime de un tânăr de 27 de ani. Individul, reținut de polițiști

Un tânăr din județul Botoșani a fost reținut de polițiști, după ce a bătuit cu cruzime un bărbat de 62 de ani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, la data de 4 noiembrie 2021, tânărul, în timp ce se afla pe un drum de exploatare agricolă, din extravilanul orașului Flămânzi, pe fondul unei discuții în contradictoriu cu persoana vătămată, un bărbat de 62 de ani, l-ar fi lovit pe acesta, de mai multe ori, cu o unealtă agricolă, provocându-i leziuni corporale.

Ulterior, tânărul de 27 de ani, i-a distrus anvelopele atelajului hipo, aparținând victimei și ar fi sustras unealta cu care i-ar fi provocat leziunile corporale.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Flămânzi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *