Tânăra care a fugit dintr-un centru maternal din Botoșani a fost găsită de polițiști

O tânără de 34 de ani, din județul Botoșani, care a fost căutată de Poliție după ce a dispărut dintr-un centru maternal, a fost găsită de oamenii legii într-un parc din municipiul Botoșani. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Elena Sârghi, din Mileanca, a părăsit joi, 18 noiembrie a.c., un centru maternal din municipiul Botoșani, nu s-a mai întors și nici nu a luat legătura cu familia.

După mai multe căutări, femeia a fost găsită într-un parc, iar potrivit polițiștilor „nu a fost victima vreunei infracțiuni în această perioadă”. 

One thought on “Tânăra care a fugit dintr-un centru maternal din Botoșani a fost găsită de polițiști

  1. Domnii politisti ar fi trebuit sa specifice ca au gasit-o pe tanara doar pentru ca au fost sesizati telefonic ca aceasta statea, inca de dimineata, pe o banca, in buricul targului, nu in parc!! Pe platoul cunoscut sub numele „Platou Casa Cartii”, langa sediul Primariei de langa Puata mare. A stat biata fata pe banca pana cand am citit articolul, am realizat ca este cea cautata si am sunat politia. Ore in sir, la vedere, a mancat, a fumat, a dormit, a vorbit singura, in plin buric al targului. Asa ca, nu e cinstit sa declare ca au
    cautat-o si au gasit-o, pentru ca nu este adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *