Cinci examinatori auto din Botoșani îi vor sprijini pe cei din Suceava ca urmare a numărului mare de solicitări pentru obținerea permiselor de conducere

Cinci examinatori auto din Botoșani, dar și opt din Bacău îi vor sprijini pe cei din Suceava ca urmare a numărului mare de solicitări pentru obținerea permiselor de conducere. Pentru Instituția Prefectului, situația candidaților care din motive independente de voința lor nu au putut susține examinarea la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere în perioada 23.06.2021 – 15.10.2021, constituie o preocupare permanentă, potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului Suceava.

La propunerea subprefectului Alexandru – Marian Salup – Rusu și a șefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor  Suceava, cms. Adrian Vasile Hlaghi, prin Ordin al Prefectului județului emis în data de 17.11.2021 se vor organiza două sesiuni suplimentare de examinare la proba practică dedicate exclusiv candidaților reprogramați, astfel:

  • În data de 11.2021 pentru categoriile și subcategoriile B;
  • În data de 11.2021 pentru categoriile și subcategoriile B, C și E.

La nivelul Instituției Prefectului și a conducerii S.P.C.R.P.C.I.V. continuă eforturile de identificare a soluțiilor de reducere a decalajului existent între datele de susținere a probelor teoretice, respectiv a celor practice pe traseu, inclusiv prin constituirea în perioada imediată de sesiuni suplimentare de examinare la proba practică.

În acest sens, examinatorii proprii ai S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava vor fi sprijiniți de examinatori din județul Botoșani (5 lucrători – 29.11.2021) și județul Bacău (8 lucrători – 02-03.12.2021).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *