Tânăr de 24 de ani, la volan fără permis de conducere. Polițiștii de frontieră l-au prins când încerca să iasă din țară

Un tânăr de 24 de ani a încercat să iasă din ţară la volan, desi nu avea permis de conducere. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea Frontierei Stânca efectuează cercetări pe numele unui cetăţean al Republicii Moldova, care a încercat să iasă din România spre Moldova, la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducboere.

Joi dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei I.V., cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în R. Moldova.

„Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, precizează în comunicat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *