Tânăr de 28 de ani cercetat de polițiștii de frontieră botoșăneni. Cum a încercat să treacă frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei respective.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, miercuri dimineaţă, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Stânca, un ansamblu de vehicule, format din autoturism şi platformă, ambele înmatriculate în Danemarca.

La volan era un cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru a conduce respectivul ansamblu auto este necesar permis de conducere categoria BE, ceea ce conducătorul auto nu deţine.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *