FOTO! Șase percheziții domiciliare la Botoșani. Ce au confiscat polițiștii

Polițiștii au răscolit casele unor botoșăneni, bănuiți de contrabandă cu țigări. Este vorba de șase percheziții domiciliare, în urma cărora polițiștii au confiscat peste 11 mii de pachete de țigări.

Având în vedere cercetările care se efectuează în 6 dosare penale, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la data de 14 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au efectuat 6 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea faptelor, în județul Botoșani.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 11.000 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, Ucraina și Duty Free și 93 de litri de alcool, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, urmând ca, în funcție de rezultatele cercetărilor, să fie dispuse măsuri legale. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Darabani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *