FOTO! O stradă din municipiul Botoșani, cu frecvente avarii, va fi reabilitată

O stradă din municipiul Botoșani, cu frecvente avarii, va fi reabilitată, anunță printr-un comunicat Primăria Botoșani.  Este vorba despre strada Doboșari, tronson care se află în plin șantier.

Datorită avariilor frecvente la apă, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a solicitat sprijinul Consiliului Județean (CJ), astfel că în prezent, pe tronsonul de la str. Hatman Arbore până la „Izvor”, se execută lucrări de reabilitare. Însoțit de președintele CJ, Doina Federovici, edilul botoșănean a inspectat ieri acest șantier.
Mă bucur că am reușit o sincronizare a lucrărilor. Colegii de la Nova Apaserv au înlocuit conducta de apă iar noi, ca municipalitate, vom interveni pe calea de rulare, cu covor asfaltic și vom construi trotuar cu pavele și borduri. Apreciez colaborarea cu conducerea CJ și a operatorului de apă al județului”, a menționat primarul Cosmin Andrei.

Edilul are în vedere continuarea acestei lucrări, începând de anul viitor, și pe cealaltă porțiune, dacă CJ va acorda sprijin financiar, se precizează în comunicatul Primăriei Botoșani.

Primarul Cosmin Andrei are intenția de a demara lucrări cu aceeași abordare (înlocuire conducte și apoi reparații străzi), în mai multe zone cu probleme similare, cum ar fi Str. Colonel Victor Tomoroveanu, str. Petru Rareș sau str. Pictor Nicolae Grigorescu. Totalul investiției pe str. Doboșani, din fonduri alocate de Consiliu Județean se ridică la 340.200 lei.

One thought on “FOTO! O stradă din municipiul Botoșani, cu frecvente avarii, va fi reabilitată

  1. Ce-i mai place primarasului sa se laude cu doua trei strazi asfaltate si cu cateva borduri. De ce nu spune ca strada asta se tot strica de vreo 5-6 ani incoace; ca s-au produs si accidente rutiere din cauza imbecililor de la Nova Apa Serv; ca actuala reparatie dureaza de aproape 3 luni; ca va tine pana se sparge mai sus, pe traseu; si ca toata pierderea de apa va fi platita de catre prostii de cetateni care sunt mintiti odata la patru ani de catre cei ca el?
    In rest numai de bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *