Un bărbat, dealer de droguri, își obliga iubita să se prostitueze la Botoșani. Pentru 200 de lei, bărbatul o dădea pe femeie oricui

Un bărbat din judeţul Ialomiţa, dealer de droguri,  este anchetat de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri şi proxenetism. El a recunoscut în faţa magistraţilor că şi-a obligat iubita să se prostitueze, inclusiv la Botoșani. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânăra a fost obligată să întreţină relaţii sexuale pe bani în mai  multe oraşe din România, anunţă independentonline.ro.

Bărbatul a intrat în atenţia anchetatorilor în anul 2019, atunci când a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri. Pentru 3,13 grame de cannabis, dealerul a cerut 550 de lei. Extinzând cercetările, procurorii DIICOT au aflat că bărbatul îşi exploata sexual partenera. Victima a fost obligată să practice prostituţia în mai multe localităţi din ţară: Botoşani, Topliţa, Bacău şiTulcea.

Ca să meargă treaba şnur, bărbatul dădea anunţuri pe internet în numele femeii şi tot el stabilea tarifele. Astfel, scrie independentonline.ro, pentru o oră de sex cu iubita sa, acesta percepea un tarif de 200 de lei, susţin surse judiciare.   Dosarul a fost înre­gistrat pe rolul Tribunalului Ialomiţa, iar cauza se va judeca la sfârşitul lunii noiembrie. Conform surselor judiciar, bărbatul, cercetat sub control judiciar, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *