Un bărbat din Botoșani a ”câștigat” 5.100 de lei la păcănele. „Premiul”, acordat de jandarmi

Un bărbat din comuna Răchiți, care a vrut să petreacă seara de sâmbătă într-o sală de jocuri de noroc, însă a fost amendat de un echipaj de jandarmi cu 5100 de lei. Motivul sancționării contravenționale a fost nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu, situație constatată de jandarmi în urma verificării datelor de identitate ale acestuia.Bărbat respectiv a intrat în sala de jocuri fără mască de protecție și fără să prezinte certificatul verde la cererea îndreptățită a personalului de serviciu.

Nemulțumirea celorlalți clienți, precum și refuzul bărbatului de a părăsi locația i-au determinat pe angajații sălii să solicite sprijinul jandarmilor care patrulau în acel moment pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, intervenția acestora finalizându-se cu întocmirea unui proces-verbal de constatare și sancționare a contravenției pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii COVID-19  și a faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Botoșăneanul a primit amendă de 4.000 de lei pentru nerespectarea carantinei, 1.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție și 100 de lei pentru refuzul de a părăsi sala de jocuri.

Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit după ce a fost lovit de tractorul condus de un consilier local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *