Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmi în weekend. Patru botoșăneni prinși în timp ce vindeau țigări de contrabandă în piață

Zeci de amenzi au fost aplicate de jandarmii botoșăneni în acest weekend. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Jandarmi, misiunile au vizat în special combaterea faptelor de tulburare a ordinii și siguranței publice, dar și, în egală măsură, respectarea normelor sanitare instituite pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

De asemenea, au fost adoptate măsurile necesare în vederea desfășurării în condiții normale a manifestărilor publice de protest, precum și a celor cu caracter sportiv organizate la finalul săptămânii trecute.

Acțiunile jandarmilor s-au finalizat cu aplicarea a 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11000 de lei, fiind întocmite și acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, pentru patru persoane depistate în timp ce comercializau țigări de proveniență extracomunitară, mai arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *