O familie cu trei copii din Botoșani are nevoie de ajutor. Mama, grav bolnavă, abia are ce le pune pe masă copiilor

O familie cu trei copii din județul Botoșani are nevoie de ajutor. Mama, bunica și trei copii, de opt, 12 și 15 ani, alcătuiesc familia Bighiu și trăiesc în aceeași casă din Săveni.  Mama, grav bolnavă, abia are ce le pune masă copiilor, iar de multe ori nu își permite să își ia tratamentul pentru că ar însemna să îi lase flămânzi.

O dată cu venirea frigului, le este greu să se încălzească. Nu au lemne pentru foc. Andreea Ursu desfășoară mai multe acțiuni de ajutorare a acestei familii, drept pentru care face un apel către cei care vor să facă o faptă bună, acum, în Postul Crăciunului.

Cei doi băieți, de 12 și 15 ani, dar și fetița de opt ani ar avea nevoie de îmbrăcăminte. De asemenea, dacă sunt persoane care ar putea ajuta această familie cu lemne pentru foc, ar fi o adevărată binecuvântare pentru cele cinci suflete.

„Sâmbăta viitoare voi merge la familia Bighiu, din Saveni. In gospodarie, locuiesc 5 persoane,bunica cu afectiuni cronice, iar mama cu multiple afectiuni(hepatita cronica, spondiloza dorsolombara cronica, sindrom nevrotic, nu urmeaza intotdeauna tratamentul, pentru ca nu si permite). Singura lor preocupare, este ca sa nu le lipsească nimic de pe masa, si asa cum pot, se ocupa de tot ce este in gospodarie. Mama este foarte implicata in educația lor. Nu doreste sa le arate ca-i bolnava si mereu este prezenta in activitatea gospodariei… Chiar daca uneori, durerile sunt prea mari, ea nu se lasă. Pe langa lista infernala, mama la 38 de ani, sufera si de Scleroză multipla. Are 3 copii, un baiat de 15 ani, unul de 12 ani si fetita de 8 ani. Daca doriti sa-i ajutam cu alimente hainute, lemne pentru foc, astept sa ma contactați in privat”, este mesajul transmis de Andreea Ursu, pe care o găsiți pe Facebook.

One thought on “O familie cu trei copii din Botoșani are nevoie de ajutor. Mama, grav bolnavă, abia are ce le pune pe masă copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *