O tânără din Botoșani a obținut un rol în cel mai urmărit serial de televiziune din România. Actrița a obținut nenumărate premii

O tânără din Botoșani a obținut un rol în serialul Vlad difuzat de Protv. Este vorba despre Ada Lupu, actrița care a interpretat-o pe Zenovia în cel mai urmărit serial de la ora actuală din România.

„Aici e Zenovia, personajul meu din Vlad. Ea nu apare în episodul de azi, dar am aceste fotografii din episoadele anterioare, înfățișând trecutul ei tumultos”, a postat Ada pe pagina sa de socializare alături de câteva fotografii din timpul filmărilor.

Vlad este un serial care a debutat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2019. Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), un tânăr închis pe nedrept, în urma înscenării unui jaf, chiar de către prietenii lui. Vlad (Adrian Nartea) este personajul principal, care, ajuns la marturitate poartă un alt nume și care primește șansa la o nouă viață. Din distribuția serialului Vlad mai fac parte Constantin Cotimatis (Cezar, zis ”Inginerul”), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Diana Sar (Roxana Stamate), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir) și Dan Condurache (Titi, tatăl Elizei).

Ada a apărut în mai multe producții TV, filme și seriale

În 218, actriţa Ada Lupu a primit premiul pentru „Cea mai bună actriţă în rol secundar“, cu rolul „Fiica“ din spectacolul „Măcelăria lui Iov“, de Fausto Paravidino, regia Radu Afrim.

Aceasta a apărut şi într-o serie de producţii TV, filme şi seriale, şi a jucat în mai multe spectacole pe scena Naţionalului ieşean, având mereu roluri apreciate de critici.

Ada Lupu a mai primit în 2008 Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar la Festivalul „Ideo Ideis“ din Alexandria, iar în 2009 a luat Premiul special al juriului la Festivalul Am­fiteatru din Botoşani, obţinând şi în 2014 Marele Premiu „Ştefan Iordache“, Premiul publicului pentru cea mai bună actriţă şi Premiul Vox Maris la Gala Tânărului Actor Hop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *