Primarul din Botoșani, care a mers să îl conducă pe ultimul drum pe artistul Petrică Mîțu Stoian. Între cei doi se legase o frumoasă prietenie

Primarul comunei Suharău, Marcel Chelariu, s-a numărat printre cei care au mers să îl conducă pe ultimul drum pe artistul Petrică Mîțu Stoian. Interpretul era invitat cu drag la evenimentele din localitatea pe care Marcel Chelariu o conduce, iar în timp între cei doi se legase o frumoasă prietenie.

Vestea morții prietenului său a căzut ca un trăsnet peste șeful administrației locale, care a ținut să meargă să își ia rămas bun de la cel care a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară a României.

Aveam o relație foarte bună cu el”, ne-a mărturisit primarul.

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe 11 noiembrie pe ultimul drum. Mii de oameni au fost alături familiei în doliu și colegilor de breaslă ce îl plâng pe regretatul artist. Trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară a fost  purtat pe străzile Craiovei în limuzina mortuară, ulterior a ajuns la biserica Mântuleasa unde a avut loc o slujbă, iar mai apoi la locul de veci din cimitirul Ungureni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *