Atacatorul taximetristului de la Suharău, contestă arestarea preventivă. Cine este individul!

Atacatorul taximetristului de la Suharău a contestat arestarea preventivă dispusă miercuri de Judecătoria Darabani. Marius Valentin Fieraru a depus la instanță o contestație față de măsura preventivă dispusă de magistrați, contestația urmând a fi analizată de Tribunalul Botoșani.

De altfel, în fața magistraților de la Judecătoria Darabani el a solicitat să fie arestat la domiciliu, însă judecătorii au respins cererea acestuia.

Fieraru a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, după ce marți seară l-a amenințat cu o șurubelniță pe taximetristul la serviciile căruia apelase pentru a fi transportat de la Dorohoi la Suharău.

După ce l-a dat jos din mașină, bărbatul din Constanța a fugit la volanul taxiului, pe care l-a avariat când a fost urmărit de polițiști. Bărbatul a fost prins abia după ce polițiștii au făcut uz de armă, trăgând zece focuri de avertisment.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, de arestare preventivă a inculpatului F.M.V., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. și ped. de art. 233 alin. (1), art. 234 alin. (1) lit. a) şi e) din Codul penal. Respinge cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu, solicitată de inculpat. În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului F.M.V., pe o durată de 30 zile, de la 10 noiembrie 2021 până la 09 decembrie 2021, inclusiv. 

Ei sunt cei doi polițiști care l-au prins pe agresorul taximetristului de la Botoșani. „Am tras mai multe focuri de avertisment, iar el a continuat să fugă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *