Caz incredibil la Botoșani! Un taximetrist a fost bătut de client și lăsat fără mașină. Polițiștii au folosit pistoalele pentru prinderea agresorului

Caz incredibil, marți, la Botoșani, Un taximetrist care efectua o cursă a fost bătut și deposedat de mașină chiar de clientul cu care se afla în mașină, în timpul efectuării cursei. Polițiștii au fost sesizați prin 112, iar un echipaj direcționat la fața locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-și deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp.  Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
In scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Constanța.
Oamenii legii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *