Decizia luată de instanță în cazul tânărului de 32 de ani, care a bătut un taximetrist la Suharău

Tânărul de 32 de ani, care a bătut un taximetrist la Suharău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu. Potrivit acesteia, „instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a tânărului de 32 de ani”.

Bărbatul care a agresat un taximetrist și i-a furat acestuia mașina este considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din zona de Nord a județului Botoșani. Tânărul de 32 de ani, venit din Constanța, este cel care în luna octombrie a furat o mașină din curtea unei familii din comuna George Enescu, iar acum aproximativ două săptămâni a furat motorină dintr-o mașină a Primăriei din Suharău.

De fiecare dată, bărbatul a fost ridicat de polițiști, dus la audieri și apoi a fost lăsat să plece acasă. Grav este că lumea din Suharău vorbește de mai multe spargeri de case pe care tânărul le-ar fi dat în comună.

„Lumea din sat șoptește ca au și câteva case sparte, dar oamenii se tem sa deschidă gura deoarece e o întreaga adunătura de borfași, se ocupa și cu contrabanda de țigări, iar oamenii nu vor belele, se tem pentru siguranța lor”, ne-a scris pe adresa redacției o persoană din Suharău.

Constanțeanul a apelat, marți, la serviciile unui taxi din Dorohoi. A cerut să îl ducă la Oroftiana, însă, când a ajuns la ieșirea din Suharău, a scos o șurubelniță și a pus-o la gâtul taximetristului, amenințându-l. UIterior, l-a dat jos pe acesta din mașină și a fugit cu taxiul.

Când polițișttii au plecat pe urmele sale, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un mal de pământ. Ulterior, a coborât din mașină și a încercat să fugă, dar a fost prins după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *