Agresorul taximetristului de la Suharău, acuzat că terorizează locuitorii din zonă. „Oamenii se tem pentru siguranța lor”

Bărbatul care a agresat un taximetrist și i-a furat acestuia mașina este considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din zona de Nord a județului Botoșani. Tânărul de 32 de ani, venit din Constanța, este cel care în luna octombrie a furat o mașină din curtea unei familii din comuna George Enescu, iar acum aproximativ două săptămâni a furat motorină dintr-o mașină a Primăriei din Suharău.

De fiecare dată, bărbatul a fost ridicat de polițiști, dus la audieri și apoi a fost lăsat să plece acasă. Grav este că lumea din Suharău vorbește de mai multe spargeri de case pe care tânărul le-ar fi dat în comună.

„Lumea din sat șoptește ca au și câteva case sparte, dar oamenii se tem sa deschidă gura deoarece e o întreaga adunătura de borfași, se ocupa și cu contrabanda de țigări, iar oamenii nu vor belele, se tem pentru siguranța lor”, ne-a scris pe adresa redacției o persoană din Suharău.

Constanțeanul a apelat, marți, la serviciile unui taxi din Dorohoi. A cerut să îl ducă la Oroftiana, însă, când a ajuns la ieșirea din Suharău, a scos o șurubelniță și a pus-o la gâtul taximetristului, amenințându-l. UIterior, l-a dat jos pe acesta din mașină și a fugit cu taxiul.

Când polițișttii au plecat pe urmele sale, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un mal de pământ. Ulterior, a coborât din mașină și a încercat să fugă, dar a fost prins după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

 

Caz incredibil la Botoșani! Un taximetrist a fost bătut de client și lăsat fără mașină. Polițiștii au folosit pistoalele pentru prinderea agresorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *