Botoșănenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2022. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

Taxele și impozitele locale vor fi majorate în municipiul Botoșani, în anul 2022, însă influențele nu vor fi semnificative. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat pentru BotosaniNews, că se are în vedere o creștere a taxelor și impozitelor locale, dat fiind faptul că în ultimii ani acestea au rămas neschimbate. Executivul Primăriei va veni cu un proiect de hotărâre, care va fi supus spre dezbatere publică în zilele următoare.

Analizăm o influență motivat de faptul că indicele de inflație a fost publicat astăzi și este unul foarte mare, de 7,4. Atunci analizăm aceasta variantă, de majorare. Sunt mai multe taxe care pot fi influențate și diferă, dar cu siguranță va fi o oportunitate pentru botoșăneni dacă își plătesc toate datoriile să aibă scutire la întârzieri și majorări. Nu au mai fost majorări de mulți ani (nr. la impozitul pe locuinte și teren) și am rămas printre municipiile cu un nivel foarte jos al impozitării. Botoșănenii fac de nenumărate ori comparații cu ceea ce se întâmplă în alte localități, dar aceste lucruri care se întâmplă vin cu costul aferent. Influențele nu vor fi de speriat”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

 

One thought on “Botoșănenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2022. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

  1. Este neaparat sa merg la primarie pentru a obtine un cont pentru a plati taxele , acest cont nu-l pot obtine prin intermediul internetului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *