Un fost polițist din Botoșani, numit la șefia societății Eltrans

Un fost polițist din Botoșani a fost numit director la societatea Eltrans. Este vorba de Andrei Turcoman, care a lucrat atât la Poliția de Frontieră, cât și la Inspectoratul de Poliție Județean. Acesta a candidat, de asemenea, din partea USR  pe lista de consilier local în municipiul Botoșani.

Decizia privind numirea lui Turcoman la șefia Eltrans a fost luată, luni, de Consiliul de Administrație al societății, care a rămas în funcție, după o decizie dată la sfârșitul săptămânii trecute de Tribunalul Botoșani.

A fost o decizie a Tribunalului de săptămâna trecută în care s-a admis în parte Hotărârea de Consiliu Local, dar nu este voie să desfășoare o nouă procedură de selecție până nu se dă hotărârea finală în instanță, Dar Consiliul de Administrație rămâne în funcție, conform hotării de Consiliu Local. A fost numit astăzi un director interimar la Eltrans, Andrei Turcoman, dublu licențiat. Are experiență în domeniul transporturilor rutiere în privat. Dânsul a fost și ofițer în poliție, în marină  și a lucrat la o societate de transport din Botoșani. A fost numit pentru o perioadă de patru-șase luni, până la organizarea unui concurs”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani, Bogdan Buhăianu.

FOTO Accident la Botoșani! O mașină a „zburat” de pe drum direct într-un iaz

 

One thought on “Un fost polițist din Botoșani, numit la șefia societății Eltrans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *