Accident cu răniţi în localitatea Zlătunoaia: Tânărul beat criţă a fugit de la locul faptei

Un tânăr de 23 ani din localitatea Zlătunoaia, comuna Lunca, conducea un autoturism marca Opel, pe D.C.40 în localitatea Zlătunoaia, din direcţia centrului localităţii către localitatea Stăneşti, datorită starii avansate de ebrietate în care se afla, pierde controlul autoturismului şi intră în coliziune cu un tractor oprit regulamentar pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare.

         În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului aflat pe locul din dreapta faţă a autoturismului, in vârstă de 25 ani din aceeaşi localitate, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani.      

         Soferu, Lucian R. a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie, fiind depistat pe raza localităţii Zlătunoaia de către poliţişti după aproximativ 20 minute de la producerea evenimentului.

         R. Lucian a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i- au fost recoltate  2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

         În cauză se continuă cercetările faţă de R. Lucian sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie  ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *